nieuws

Welke koopt Huis & Hypotheek

Archief

Welke Beheer heeft de merkenrechten, domeinnamen en franchiseovereenkomsten van Huis & Hypotheek overgenomen van Optima. De serviceorganisatie stelt nadrukkelijk niet de gehele formule inclusief schulden en medewerkers over te nemen.

Welke koopt Huis & Hypotheek

Het bericht komt amper twee maanden na de aankondiging dat franchisenemer René van den Berg (Tilburg) de formule zou kopen van Optima. "Dat is kennelijk niet doorgegaan", zegt Welke-directeur Cor Zwaan. Volgens hem is Welke pas de laatste weken met Optima in gesprek geraakt over een overname.
"Wij hebben met Welke Financiële Diensten anderhalf jaar gelden afstand genomen van het concept serviceproviding. We zitten nu veel meer op het formulespoor", aldus Zwaan. "Wij willen adviseurs op alle gebieden ondersteuning bieden, waarbij ze zelfstandig en onder eigen naam actief zijn. Met Huis & Hypotheek hebben we nu ook een model voor adviseurs die met een landelijk label willen werken." De franchiseformule zal naast de bestaande Welke-formule in de organisatie worden ingepast.
Huis & Hypotheek telt 38 vestigingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.