nieuws

RegioBank gebruikt acht dialecten in radiospots

Archief

De regionale radiospots van RegioBank zijn voortaan ook in het Fries, Gronings, Drents, Twents, Achterhoeks, Limburgs, Brabants en Zeeuws te beluisteren. Hiermee wil de RegioBank haar positie als bank in de buurt voor het voetlicht brengen.

"De vertaling naar acht verschillende regio's sluit aan bij de positie van de RegioBank", zegt Hans van den Bor, directeur van RegioBank. "Wij zijn een bank voor de regio, een nuchtere buurtbank. Onze adviseurs spreken letterlijk en figuurlijk de taal van hun klanten, vaak ook in het lolkale of regionale dialect. De adviseurs weten wat er speelt in de streek en weten wat de gewoonten zijn. Met acht regionale versies van onze landelijke nieuwe radiospots willen we die positie benadrukken", aldus Van den Bor.
RegioBank telt meer dan vijfhonderd adviseurs door heel Nederland en is onderdeel van SNS Bank.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.