nieuws

Reaal-volmacht voor Van der Linden

Archief

Reaal en Van der Linden Assuradeuren (Bocholtz) hebben een volmachtovereenkomst gesloten. Beide partijen werkten al samen in de provinciale markt. Van der Linden kiest voor Reaal vanwege het productenpalet en de mogelijkheden tot maatwerk. Reaal ziet Van der Linden als een kantoor met een sterke regionale positie.

Reaal-volmacht voor Van der Linden

Van der Linden heeft vijftien medewerkers en wordt geleid door broer en zus Roger van der Linden en Anja Beugels-Van der Linden. Het kantoor bedient ongeveer 4.500 relaties in Zuidoost-Limburg, waaronder een kleine 1.000 bedrijven. Naast de schadeverzekeringsactiviteiten adviseert het volmachtkantoor op het gebied van hypotheken, leven en pensioenen. Het kantoor heeft al volmachten van ASR, London, NN, Arag en Mondial Assistance en is actief als zelfstandig intermediair van RegioBank.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.