nieuws

PMA groeit met 35.000 zorgverzekerden

Archief

PMA Groep heeft dit zorgseizoen 35.000 verzekerden kunnen bijschrijven. Het totaal aantal zorgverzekerden is nu uitgekomen op 350.000. Eind vorig jaar verwachtte PMA nog te groeien met 40.000 zorgverzekerden, maar ook met dit aantal is directeur Arthur Bouw “zeer tevreden”.

PMA groeit met 35.000 zorgverzekerden

Het bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel brengt zijn collectiviteit onder bij Menzis. De zorgpolis van PMA is feitelijk die van Menzis maar dan met 10% korting. De totale PMA-portefeuille omvat inmiddels 650.000 relaties, met onder meer veel verzekerde auto's en caravans. Het bedrijf kent verder ook kortingsregelingen voor onder meer brandstof, energie, telefonie en sauna's.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.