nieuws

Pensioenverzekering centraal in Radar

Archief

Tros-programma Radar besteedt maandagavond aandacht aan het overstappen van een pensioenfonds naar een pensioenverzekeraar. Volgens het tv-programma teren deelnemers daardoor in op hun opgebouwde pensioenaanspraken.

Pensioenverzekering centraal in Radar

Bij veel mensen is hun pensioenvoorziening ongevraagd veranderd, stelt Radar, doordat hun werkgever de pensioenopbouw heeft ondergebracht in een pensioenverzekering. "In andere gevallen zijn mensen van een pensioenfonds naar een pensioenverzekering gegaan doordat ze van werkgever gewisseld zijn. Hierdoor zullen veel mensen erachter komen dat het geld dat iedere maand jarenlang is ingehouden op hun salaris aan het verdampen is. Mag dit zomaar?", vraagt het programma zich af.
(Nederland 1, 20.30 uur)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.