nieuws

NVGA verwacht meer leden

Archief

Het ledenaantal van de NVGA (Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven) beweegt zich de laatste jaren rond de 180 leden. Gezien de hoeveelheid nieuwe aanvragen voor het lidmaatschap verwacht de NVGA voor 2012 een lichte groei.

NVGA verwacht meer leden

NVGA-voorzitter Michael de Nijs (Voogd & Voogd) schrijft het op peil blijiven van het ledental toe aan de sterke verankering van de NVGA in de verzekeringswereld. "Wij zijn in de branche een constante factor waar professionele dienstverleners zowel in goede als in slechte tijden graag op bouwen."
"Maar alleen met het gevoel samen sterk te staan ben je er niet", aldus De Nijs. "Hoewel op dit moment al onze aandacht gericht is op de belangenbehartiging in verband met de discussie over de beloningssystematiek, zijn wij meer dan dat. De NVGA is sterk gefocust op professionalisering van het volmachtbedrijf", aldus De Nijs.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.