nieuws

Meeùs verhoogt expertisegrens autoschade

Archief

Meeùs Schade Service heeft de grens voor het sturen van een schade-expert naar een autoschade opgeschroefd naar € 10.000. Voorheen lag de grens op € 5.000. Dat meldt Gert Timmermans, directeur Inkoop en Verzekeringstechniek van Meeùs aan Autokompas.

Meeùs verhoogt expertisegrens autoschade

Mede door het verhogen van de expertisegrens in de loop van 2011 realiseerde de assuradeur een besparing van € 342.000 (63%) op expertisekosten. Het is allemaal een kwestie van vertrouwen, aldus Timmermans. "Het voordeel is dat onze herstellers ook bij duurdere schades gelijk kunnen beginnen. Dat betekent dat ze ook een paar uur eerder klaar zijn, en dat is gunstig voor de klanttevredenheid en voor de schadelast."
Twee jaar geleden riep de Aegon-dochter de Meeùs Schade Service in het leven voor de gestuurde afwikkeling van de schades van de autoportefeuille, die toen circa 130.000 polissen groot was. "Het aantal autopolissen dat Meeùs nu in de boeken heeft, verschilt daar niet heel veel van", aldus de woordvoerder. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.