nieuws

Meetingpoint naar drie miljoen transacties per jaar

Archief

Afgelopen jaar zijn via het transactieplatform Meetingpoint drie miljoen transacties gesloten. Dat is een groei van 20% ten opzichte van het jaar daarvoor. Het platform heeft zich verder ten doel gesteld om in 2015 ‘de homepage voor het intermediair’ te zijn.

Meetingpoint naar drie miljoen transacties per jaar

"Advies is de kracht van het intermediair en in onze beleving zal dat advies niet een compleet digitaal advies zijn, maar moet je wel zo veel mogelijk alle werkprocessen digitaliseren. Zowel voor tussenpersoon als klant", zegt Jan Lindeboom, commercieel directeur van Meetingpoint. "Die homepage moet de plek worden waar de tussenpersoon toegang heeft tot alle producten van alle verzekeraars en waar hij toepassingen vindt die de kern van zijn bedrijfsvoering ondersteunen."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.