nieuws

Lichte groei bij Zorg en Zekerheid

Archief

Zorg en Zekerheid heeft de overstapperiode afgesloten met een portefeuille van 396.000 verzekerden. Dat is een half procent meer dan vorig jaar, toen het verzekerdenaantal uitkwam op 394.000.

Lichte groei bij Zorg en Zekerheid

De ziektekostenverzekeraar uit de regio Leiden/Groene Hart is tevreden met het resultaat, dat wordt toegeschreven aan de geringe premiestijging van de basisverzekering (€ 0,50) en de kwalitatief goede dienstverlening.
Het percentage verzekerden dat naar een andere maatschappij stapte, bedraagt dit jaar 4,2%: lager dan het marktgemiddelde van 5,6%. Nieuwe klanten werden onder meer binnengehaald via collectieve contracten met Transavia en zorgaanbieder Zorgbalans.
Bij Zorg en Zekerheid kan de niet gebruikte vergoeding voor tandartskosten worden overgedragen aan de partner; voor die constructie hebben 16.000 verzekerden gekozen. Ruim 88% heeft een aanvullende polis gesloten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.