nieuws

Inkomenplaza Delta Lloyd

Archief

Inkomenplaza is naast Pensioenplaza en Schadeplaza het derde online platform waarop Delta Lloyd het intermediair voorziet van vakgerichte informatie en tools.

Inkomenplaza Delta Lloyd

Inkomenplaza gaat over de thema’s verzuim en arbeidsongeschiktheid. Adviseurs kunnen zich met de informatie en tools voorbereiden op adviesgesprekken. Zij kunnen er tevens sparren met andere inkomensprofessionals.

Het eerste actuele thema betreft WGA Eigenriscodragen. Er is een checklist te raadplegen voor gegevens die een adviseur nodig heeft om WGA advies te geven. Daarnaast zijn er antwoorden op veelgestelde vragen, zoals: Wat zijn de wettelijke verplichtingen van een werkgever bij ziekteverzuim? Of: Als de privatisering van de WGA doorgaat, krijgen werkgevers die nu 'achterblijven' bij het UWV, de rekening van de zogenaamde WGA-staartlast gepresenteerd? Ook krijgt de adviseur tips, bijvoorbeeld over hoe ze het oversluitrisico bij AOV’s kunnen verkleinen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.