nieuws

Eigenaar failliet Akon zoek

Archief

De rechtbank in Zwolle heeft Akon Financiële Diensten failliet verklaard. Het faillissement is aangevraagd door de vijf medewerkers, die al enkele maanden geen salaris hadden ontvangen. Curator Bruning heeft tot nog toe vergeefs geprobeerd contact te krijgen met eigenaar Rombout Sloots.

Eigenaar failliet Akon zoek

Akon hield kantoor in Deventer, maar had ook een adres in Rotterdam. "Dat is een woonhuis", weet Bruning, die nog geen zicht heeft op de financiële situatie van het bedrijf.
Eerder werd door de rechtbank Breda het faillissement uitgesproken over Terwindt Assurantie in Oisterwijk. Het bedrijf was al vier jaar niet meer actief, zegt curator Van der Kolk. "De AFM heeft het faillissement aangevraagd vanwege een contributienota uit 2007 die niet is betaald. Een betalingsregeling is niet nagekomen." Hij schat de totale schuldenlast op € 5.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.