nieuws

Eerste miljoen voor Markel

Archief

Markel International Nederland, gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en technische verzekeringen, heeft drie maanden na de start in Nederland het eerste miljoen aan premie binnen.

 

"Sneller dan verwacht en het toont aan dat er in Nederland vraag is naar verzekeraars die maatwerk bieden en klanten ondersteunen met kennis en uitgebreide risicoanalyses", aldus algemeen directeur Elbert-Jan Offereins van Markel International Nederland.

 

Het klantenbestand varieert van multinationals, middelgrote en kleine ondernemingen, tot diverse non-profitorganisaties. Tevens zijn de eerste volmachtovereenkomsten gesloten en er is de afgelopen drie maanden met meer dan honderd bemiddelaars zaken gedaan. De belangstelling betreft zowel de technische verzekeringen als de bestuurders-, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Het bedrijf heeft nog vele offertes uitstaan en drie nieuwe producten in ontwikkeling, die in de loop van 2012 geïntroduceerd zullen worden.

 

Markel International Nederland is onderdeel van het in Groot-Brittannië gevestigde Markel International en ging half oktober 2011 van start met een team van 21 ervaren verzekeringsspecialisten, allen afkomstig van Nassau Verzekeringen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.