nieuws

Directeur Pensioenfederatie boos op Aegon Gerard Riemen, directeur

Archief

van de Pensioenfederatie, is boos op Aegon

Hij is verontwaardigd over het initiatief van Aegon om wettelijk te regelen dat elke pensioenverzekeraar en elk pensioenfonds een gegarandeerd pensioen in zijn assortiment opneemt. "Wij zijn juist heel hard bezig zijn om iedereen te laten wennen aan een bepaalde mate van onzekerheid. De grootste les die wij uit de financiële crisis kunnen trekken, is dat je bepaalde verwachtingen niet kunt waarmaken. De pensioenconsument wil zekerheid. Maar die tijd is voorbij. Een vliegtuigmaatschappij geeft je bij het instappen ook geen garantie dat je niet zult neerstorten! Dat uitleggen is de uitdaging waar we als sector voor staan en de les die we uit de crisis kunnen trekken" aldus Riemen in het tijdschrift PensioenAdvies dat volgende week verschijnt. Auteur:JB Datum:06 – 02 – 2012 Bestandsnaam:JB_pensioenMH.doc Rubriek: Trefwoord:

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.