nieuws

Deutsche Bank betreedt Nederlandse assurantiemarkt Deutsche Bank

Archief

Nederland NV gaat samen met Allianz Nederland en Marsh Nederland verzekeringsproducten ontwikkelen en aanbieden in Nederland

Het trio mikt op zakelijke klanten. De drie partijen zullen een volledig portfolio verzekeringsproducten aanbieden aan de huidige zakelijke klanten van Deutsche Bank en aan nieuwe klanten. Managed Insurance Operations BV, een volledige dochtermaatschappij van Allianz, zal namens Deutsche Bank als onafhankelijk tussenpersoon fungeren. "Hierdoor wordt aan de klanten optimale service op het hoogste niveau gegarandeerd", heet het. De woordvoerder van Deutsche Bank meldt voorts dat "de samenwerking het distributienetwerk en het klantenbestand van Deutsche Bank combineert met de technische en industriespecifieke expertise op het gebied van verzekeringsproducten en dienstverlening van Allianz en van Marsh Nederland." Opmerkingen: Auteur:LE Datum:02 – 02 – 2012 Bestandsnaam:LE_DeutscheBank.doc Rubriek:Ondernemingen Trefwoord:Deutsche Bank, Allianz, Marsh

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.