nieuws

Aegon PPI bedient kleine werkgevers met abonnement

Archief

Digitaal

De dienstverlening verloopt vrijwel volledig digitaal, ook met de werknemer. Door de eenvoudige opzet van de pensioenregeling zijn de kosten laag, zo meldt Aegon. Daardoor kunnen ook werkgevers met een of twee werknemers al een abonnement afsluiten. Een deelnemer kan ook kiezen voor een nominaal gegarandeerd pensioen. Voor het vermogensbeheer wordt gebruik gemaakt van Aegon Asset Management. Eerder kregen al APG en ABN Amro, Nationale-Nederlanden, De Goudse, TKP, Be Frank (Delta Lloyd en BinckBank), Robeco (met Generali) en Brand New Day (met ASR) toestemming voor een PPI.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.