nieuws

ACE brengt risicopolis ook onder eigen label

Archief

ACE Europe Life biedt sinds januari ook onder eigen label overlijdensrisicoverzekeringen aan. De van origine Amerikaanse verzekeraar is al twee jaar actief in ons land met risicopolissen die onder TAF-label worden gesloten.

 

Reden voor het aanbieden van een nieuwe risicopolis is de succesvolle samenwerking met TAF. "Wij zagen de vraag steeds groter worden." Het product zal – eveneens via TAF – onder eigen naam worden aangeboden, onder meer omdat ACE in ons land meer naamsbekendheid wil genereren. "We gaan de polis aanbieden via een selectief aantal distributiepartners", zegt Arjen van Dun, voormalig Optima-eigenaar en nu bij ACE manager Accident & Health en Life in de Benelux. "We zijn al heel actief, maar niemand kent ons. Dat komt mede doordat we achter veel white label-producten zitten. Nu willen we meer rechtstreeks de markt gaan betreden."

 

Vijftig plus

Daarbij wil bedrijf zich verder gaan richten op het benaderen van specifieke doelgroepen. Eén daarvan vormen de senioren, "de grootste en hardst groeiende consumentengroep in de komende jaren". In samenwerking met seniorenorganisaties en -dienstverleners wil ACE onderzoeken welke diensten het beste bij hun behoeften aansluiten. "In de standaardmarkt waar producten aan een brede doelgroep worden aangeboden, is er veel aanbod en relatief weinig onderscheidend vermogen. Consumentengroepen hebben specifieke wensen, behoeften en belangen", aldus Van Dun, die verwacht nog in het voorjaar met nieuwe producten te komen.

 

De overlijdensrisico is overigens niet specifiek op een oudere doelgroep toegesneden. "Er is nu geen onderscheid met de risicoverzekering die we onder TAF-label sluiten." Volgens Van Dun hoort ACE inmiddels bij de drie grootste aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen, gerekend naar nieuwe aanvragen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.