nieuws

Accountants storten zich op Wft-pensioenopleiding

Archief

Opleidingsinstituut Nederlands Pensioenbureau signaleert ‘een duidelijke trend’ dat accountantskantoren zich aanmelden voor de Wft-pensioenopleiding. Zo hebben accountants van onder andere Abab, Van Oers en Visser & Visser zich inmiddels ingeschreven voor de Wft-pensioenopleiding.

Accountants storten zich op Wft-pensioenopleiding

"Duidelijk is dat de wereld van pensioenadvies, onder invloed van complexe wet- en regelgeving, verandert naar consultancygedreven dienstverlening die goed past bij de competenties van een accountantskantoor. In het begeleiden van pensioenadvieskantoren constateren wij een duidelijke ontwikkeling dat ook accountantskantoren willen beschikken over de Wft-pensioenvergunning en de daarbij behorende competenties. Niet alleen vanuit het oogpunt van compliance, maar vooral om de kansen die hoogwaardig pensioenadvies met zich meebrengt te kunnen benutten", aldus het opleidingsinstituut.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.