nieuws

Westenburg Assurantiën breidt uit

Archief

Het Bredase Westenburg Assurantiën heeft per 1 juli de portefeuille van Vroon Assurantiën uit Roosendaal overgenomen. De portefeuille van ca. 1.000 relaties wordt geïntegreerd binnen het bestaande kantorennetwerk van Westenburg. Ook de twee medewerkers van Vroon gaan over naar de nieuwe eigenaar.

Westenburg Assurantiën breidt uit

Vroon Assurantiën bestond al sinds 1906 en richtte zich voornamelijk op zakelijke relaties in Zuid-Nederland. Westenburg is een van de grotere assurantietussenpersonen van Zuid-Nederland met, behalve de hoofdvestiging in Breda, ook vestigingen in Roosendaal, Halsteren en Oosterhout. Westenburg heeft nu 17.000 relaties in de boeken en verwacht dit jaar een omzet van € 5,8 mln te behalen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.