nieuws

Samensmelting zorgverzekeraars Pro Life en DVZ

Archief

Met ingang van 1 januari 2013 gaan de christelijke zorgverzekeraars Pro Life Zorgverzekeringen en DVZ Zorgverzekeringen samen verder onder de naam Pro Life Zorgverzekeringen. Hiermee ontstaat één christelijke zorgverzekeraar met ruim 88.000 klanten.

Samensmelting zorgverzekeraars Pro Life en DVZ

Beide Achmea onderdelen verwachten door de samenwerking hun klanten, meer dan voorheen “toegankelijke christelijke zorg van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs.” Hoewel de zorgverzekeraars per 1 januari 2013 samengaan, starten ze op 1 juli 2012 al met samenwerken. “Onze klanten gaan dit merken doordat het huidige klantenserviceteam van Pro Life uitgebreid wordt met het klantenserviceteam van DVZ waardoor we de klanten van beide verzekeraars nog beter van dienst kunnen zijn”. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.