nieuws

Radar duikt in pakketverzekering

Archief

Tros Radar werpt vanavond een kritische blik op de pakketverzekering.  Het consumentenprogramma vraagt zich af of je wel goedkoper uit bent als je alle schadeverzekeringen bij één aanbieder onderbrengt.

Radar duikt in pakketverzekering

"Veel verzekeraars bieden pakketverzekeringen aan. Als consument heb je daarmee lekker handig bij één verzekeraar alles geregeld. Met een pakketkorting van rond de 12% denk je bovendien een goede deal te hebben gesloten. Maar is dat ook zo?" Radar vertelt in de uitzending uit hoeveel geld kan worden bespaard door verzekeringen bij verschillende maatschappijen onder te brengen. (20.30 uur, Nederland 1)

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.