nieuws

Rabobank ziet kleine groei bij intermediair

Archief

Volgens het jongste brancherapport van de Rabobank heeft het intermediairbedrijf vorig jaar “licht positief” afgesloten. “Voor 2012 blijft de druk op de markt groot, waardoor een krachtig herstel uitblijft. Voor 2012 wordt een beperkte groei verwacht van 0,5% tot 1,5%. Dit wordt vooral veroorzaakt door prijsstijgingen.”

Rabobank ziet kleine groei bij intermediair

De bank denkt dat het intermediair meer aandacht voor en bezoek aan klanten nodig heeft om klanten aan zich te binden. Daarnaast verwacht de Rabobank dat klanten komend jaar meer producten bij één adviseur zullen gaan sluiten omdat zij anders steeds opnieuw advieskosten moeten betalen. “Voor tussenpersonen ligt hier de kans om een totaalrelatie aan te gaan.”
Verder zal er meer aandacht komen voor marketing en communicatie en liggen er vooral in de mkb-markt kansen voor het intermediair, zo voorspelt de Rabobank.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.