nieuws

NN brengt zwevende pensioencontracten onder

Archief

Nationale-Nederlanden heeft de pensioencontracten van adviseurs die vanwege de nieuwe WFT-eisen zijn gestopt met pensioenadvies, ondergebracht bij vier bedrijven: ABC Pensioen, Flexisgroep, De Jong & Tump en Aon Hewitt.

NN brengt zwevende pensioencontracten onder

Ruim duizend adviseurs waarmee NN samenwerkt, zijn gestopt met pensioenadvisering. Een deel van hen heeft de portefeuille niet kunnen overdragen aan een ander kantoor. NN heeft daarom begin dit jaar een aanbesteding uitgeschreven: de verzekeraar zocht vier exclusieve partners om de overgebleven contracten te gaan bedienen. Er zijn 180 pensioenadviseurs aangeschreven, waarvan er 32 mee mochten doen met de aanbesteding.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.