nieuws

LetselschadeNews licht schaderegelaars gratis voor

Archief

Belangenbehartigers en schaderegelaars van personenschade krijgen voortaan gratis het consumentenblad LetselschadeNEWS thuis. Het blad hoopt hiermee te bereiken dat de professionals dan beter op de hoogte zijn van “positief slachtofferschap en actieve schaderegeling”.

LetselschadeNews licht schaderegelaars gratis voor

“Aangezien belangenbehartigers en schaderegelaars degenen zijn die direct betrokken zijn bij het herstelproces van een slachtoffer en de afhandeling van een letselschadezaak, zijn zij ook bij uitstek degenen die met de slachtoffers zelf het magazine zouden moeten lezen", aldus  Rob Vermeeren, hoofdredacteur LetselschadeNEWS. De komende twee edities worden gratis verspreid onder belangenbehartigers en schaderegelaars, waarbij zij zich via de site van het blad kunnen opgeven voor een gratis abonnement.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.