nieuws

CED introduceert herstellabel

Archief

CED lanceert met Multi Herstel een nieuw label voor naturaherstel voor de schadebranche. Het nieuwe label koopt via het eigen netwerk de herstelwerkzaamheden in en verzorgt de aansturing en coördinatie van de herstellers. Multi Herstel is een zelfstandige onderneming met een eigen management.

CED introduceert herstellabel

Multi Herstel is een landelijk en onafhankelijk herstelnetwerk van gekwalificeerde bedrijven die gezamenlijk alle mogelijke hersteloplossingen, zoals glasherstel, reconditionering, parket en laminaat en bouwkundig schadeherstel aanbieden. Voor de coördinatie en aansturing van de herstellers is Gert de Rijder aangetrokken. Het nieuwe label gaat op 1 januari 2013 van start.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.