nieuws

BNP Paribas Cardif ondersteunt intermediair bij BGFO 3

Archief

BNP Paribas Cardif gaat het intermediair ondersteunen met het kennisplatform www.allesoverbgfo.nl . “Wij merken dat veel adviseurs nog worstelen met de inhoud van de wetgeving. Dat maakt het lastig voorbereiden en aanpassingen op de bedrijfsvoering te doen”, aldus de verzekeraar.

BNP Paribas Cardif ondersteunt intermediair bij BGFO 3

Op deze website wordt het intermediair in begrijpelijke taal geïnformeerd over de verschillende thema's binnen de nieuwe wetgeving. Zo komt het provisieverbod op complexe producten uitgebreid aan bod. "We kijken hierbij niet alleen naar de vereisten van de wet, maar laten ook de consument uitgebreid aan het woord", zegt Tom van der Geer, directeur Partners & Brokers van BNP Paribas Cardif.
Bureau D&O heeft over zes belangrijke thema's publicaties geschreven. Op de website kunnen deze publicaties gedownload worden. Met deze handleidingen krijgt het intermediair "praktische tools" waarmee het aan de slag kan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.