nieuws

Anker vernieuwt verzekering voor binnenvaart

Archief

Rechtsbijstandsverzekeraar Anker heeft haar polis voor de binnenvaart vernieuwd. De vernieuwde verzekering speelt volgens Anker in op de gewijzigde financieel-economische omstandigheden waar binnenvaartschippers mee te maken hebben.

Anker vernieuwt verzekering voor binnenvaart

De nieuwe polis dekt ook aanvullende bedrijfsactiviteiten. Steeds meer binnenvaartschippers ontplooien volgens Anker nevenactiviteiten om hun inkomsten aan te vullen, bijvoorbeeld de exploitatie van een overslagstation of het bemiddelen in vrachten. Ook incassobijstand is bij de dekking inbegrepen en is volgens de rechtsbijstandverzekeraar in deze tijd voor de binnenvaart "meer noodzaak dan luxe".  

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.