nieuws

Aegon komt met ‘uitgebreide’ PPI

Archief

Hoewel Aegon een premiepensioeninstelling (PPI) eigenlijk “niet van deze tijd” vindt, werkt het concern wel aan de oprichting ervan. Daarbij worden ook verzekeringen en garanties geboden. “Zo krijgt een PPI bij ons meer waarde.”

Aegon komt met ‘uitgebreide’ PPI

Een PPI, waarin een werknemer pensioen opbouwt zonder uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden, vindt Aegon in principe een verrijking vanwege de eenvoud en overzichtelijkheid. Maar de verzekeraar wijst ook op een mogelijke verschraling van pensioenregelingen. “Wij kiezen er daarom nadrukkelijk voor om beschikbarepremieregelingen en de PPI aan te bieden in combinatie met verzekeringen voor overlijden en arbeidsongeschiktheid én aanvullende garanties.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.