nieuws

Vermogensbeheerder ontwikkelt alternatief voor banksparen

Archief

Vermogensbeheerder Palladyne heeft onder de naam Perlas een beleggingsalternatief ontwikkeld voor banksparen dat naar eigen zeggen transparant is en lage kosten kent. Het product wordt aangeboden via het intermediair.

"De ervaring is dat veel klanten weg willen bij hun huidige verzekeraar, die niet alleen jaren lang veel te hoge kosten heeft gerekend, maar doorgaans ook tegenvallende beleggingsresultaten heeft laten zien." Die resultaten zijn met Perlas beter door actief beheerde vermogensopbouwproducten, lage kosten, aanvaardbare risico’s en een aantrekkelijk rendement, zo stelt Palladyne. Perlas bestaat uit drie actief beheerde fondsen: het Borgplan, het Kernplan en het Dynamischplan, variërend van zeer defensief tot offensief. "De fondsen hangen onder de paraplu van het recent opgerichte Perlas Global Active Investment Fund, Palladyne Inside."
Aanvragen, sluiten en eventueel overboeken van beleggingspolissen vinden geheel digitaal plaats. De klant kan tegen het einde van de looptijd desgewenst automatisch en zonder kosten overstappen naar het meest defensieve profiel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.