nieuws

Verbrugge neemt Van Hassel over

Archief

Assurantiekantoor Van Hassel is overgenomen door Verbrugge Assurantiën in Raamsdonksveer. De relaties van het kantoor in Woudrichem worden binnen afzienbare tijd bezocht en krijgen een persoonlijk adviseur voorgesteld. “Voor Verbrugge is dit weer een stap vooruit om haar groeiambities te realiseren.”

Verbrugge neemt Van Hassel over

De beide kantoren kwamen met elkaar in contact via verzekeraar Klaverblad: zowel Van Hassel als Verbrugge doen "al jaren naar volle tevredenheid" zaken met Klaverblad. Herman van Hassel is van huis uit een administrateur, die vanuit de financiële hoek in de verzekeringswereld rolde. Hij erkent moeite te hebben om op alle vakgebieden de benodigde kennis up to date te houden en daarom onderdak te hebben gezocht bij Verbrugge, waar dat voor een groot team specialisten geen probleem is. Bij Verbrugge werken ruim dertig vakmensen in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.