nieuws

Schadevolmacht Avéro voor kantoren Hypotheker

Archief

Avéro Achmea heeft een volmacht voor schadeverzekeringen verleend aan Woongarant Volmacht. Die verzorgt de backoffice voor de Woongarant Schadeverzekeringen, een exclusief label voor de ruim 170 vestigingen van De Hypotheker.

 

"We zijn erg blij dat Avéro ons direct toegang geeft tot zijn actuariële, financiële en andere verzekeringstechnische specialisten", zeggen de Woongarant-directeuren Rob Straathof en Angelique Ruijgrok. "Geen Chinese muren. Dat is toch uitzonderlijk in de markt van nu."

 

Woongarant is gevestigd in Oosthuizen (Noord-Holland).

 

Hiscox

Verzekeraar Hiscox heeft de eerste volmacht in Nederland verleend aan Intrasurance. Het volmacht- en internetbedrijf in Den Bosch wil dit onder meer gebruiken om nieuwe producten te lanceren, zoals een nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor zzp’ers. Die zal gaan vallen onder het nieuwe, zakelijke label VerzekerUwbedrijf.nl.

 

Avéro), Rob Straathof (Woongarant), Jaap de Louw (directeur volmachten Avéro Achmea) en Angélique Ruigrok (Volmacht).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.