nieuws

Prijs voor digitale zorgpolis IAK

Archief

IAK verzekeringen is met zijn digitale zorgpolis in de prijzen gevallen. Voor deze innovatie, waarbij zowel de digitale zorgpolis als de papieren print met IntelliStamp volledig beveiligd is, heeft IAK in de categorie Information Access & Security een Document- & Content Management (DCM) Award ontvangen.

Prijs voor digitale zorgpolis IAK

Het was vooral de combinatie van een digitale zorgpolis met de papieren zekerheid voor de klanten van IAK, die indruk maakte op de jury. De Unirobe Meeùs-dochter haalde rond de jaarwisseling 5.500 nieuwe zorgverzekerden binnen en heeft er nu 220.000 in portefeuille.

In de categorie 'Capturing & Intelligent Recognition' ging de DCM Award naar een toepassing bij ASR. Het doel van de DCM Awards, een initiatief van onder andere DocumentWereld.nl, is het bieden van een onderscheiding voor gebruikersorganisaties voor de beste toepassingen op het gebied van (elektronisch) 'document- en contentmanagement'.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.