nieuws

Niels Mourits legt directiefunctie neer

Archief

Niels Mourits (64) treedt per 1 februari terug als directeur van kennis- en opleidingsinstituut Financieel College. Hij wordt lid van de raad van commissarissen van Adfiz Dienstverlening, de houdstermaatschappij van Anva en Financieel College. Daaraan blijft hij wel als adviseur verbonden. Mourits zal verder op persoonlijke titel actief blijven als adviseur voor bedrijven in de financiële dienstverlening.

Niels Mourits legt directiefunctie neer

Niels Mourits kwam in 2000 de financiële sector binnen als directeur van de NVA, destijds een van de twee brancheorganisaties van onafhankelijke intermediairs. In 2010 werd hij directeur van de federatie Fidin. Na de fusie tussen NVA en NBVA en het opgaan van Fidin in Adfiz stapte hij over naar opleidingsinstituut Financieel College. Mourits stond in zijn NVA-/Adfiz-periode onder meer aan de basis van het E-businessplatform, het CDFD en Kifid.
  

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.