nieuws

Modulair Hypotheek Garantie Plan

Archief

The Warranty Group lanceert het Hypotheek Garantie Plan, een modulaire betalingsbeschermer die, naast de bestaande betalingsbeschermer van deze aanbieder, de dekkingsgebieden arbeidsongeschiktheid, arbeidsongeschiktheid door een ongeval, onvrijwillige werkloosheid, ernstige aandoeningen en ziekenhuisdaggeldvergoeding omvat.

Modulair Hypotheek Garantie Plan

Per gekozen dekking heeft de verzekerde opnieuw een aantal keuzemogelijkheden, waaronder een keuze voor de duur van de uitkering. Zo kan de verzekerde bijvoorbeeld bij de werkloosheidsdekking kiezen voor de duur van de eigenrisicoperiode en de duur van de uitkering in geval van werkloosheid.
"De verzekerde krijgt daarmee de mogelijkheid om naar eigen behoefte een verzekering samen te stellen", aldus The Warranty Group. "Voorheen was het alleen mogelijk om de dekking bij onvrijwillige werkloosheid in combinatie met arbeidsongeschiktheid af te sluiten." Bij de ontwikkeling van het Hypotheek Garantie Plan zijn verschillende intermediairs gevraagd om mee te denken. "Mede hierdoor kan het succesvol worden aangeboden bij de advisering van particuliere klanten."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.