nieuws

Miljoenen mensen raadplegen pensioenoverzicht

Archief

Sinds de lancering op 6 januari 2011 hebben al drie miljoen mensen op mijnpensioenoverzicht.nl gekeken hoe het is gesteld met hun oudedagsvoorziening. Dat meldt de Stichting Pensioenregister, die de site beheert.

Miljoenen mensen raadplegen pensioenoverzicht

De website kwam er op initiatief van de Nederlandse pensioenfondsen en -verzekeraars en de Sociale Verzekeringsbank, die daarmee gehoor gaven aan de wens van de overheid om consumenten meer zicht te geven op hun pensioen en AOW. Sinds kort kunnen op de website ook nettobedragen worden opgevraagd en eind 2012 kunnen mensen er ook raadplegen hoeveel van het pensioen, in het geval van scheiding, naar de ex-partner gaat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.