nieuws

Menzis groeit vooral online

Archief

De labels die vallen onder het Menzis-concern hebben dit jaar het aantal verzekerden met 9.000 zien afnemen tot 2,1 miljoen. Vorig jaar boekte Menzis nog een toename van 25.000 verzekerden. De groei zit opnieuw vooral bij Anderzorg.

Menzis groeit vooral online

Het internetlabel vergrootte de portefeuille tot 203.000 (194.000) verzekerden, ofwel een plus van 9.000. Vorig jaar bedroeg de toename van het verzekerdenbestand nog 60.000. Het regionale label Azivo boekte een nettogroei van 2.000 verzekerden. Het aantal klanten met een aanvullende en tandartsverzekering is gelijk gebleven. Het aantal Menzis-klanten dat een tandverzekering sluit is stabiel gebleven op driekwart van de verzekerden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.