nieuws

Martin Bontje uit bestuur VGZ

Archief

Martin Bontje zegt zijn bestuurlijke zetel bij de coöperatie VGZ per 1 april 2012 op. De lege zetel wordt niet opgevuld waardoor de raad van bestuur na het vertrek van Bontje bestaat uit Martin Duvivier (voorzitter), Maurice Oostendorp en Rob Hillebrand.

Martin Bontje uit bestuur VGZ

Oostendorp neemt de portefeuille zorginkoop en zorgvernieuwing over van Martin Bontje, Duvivier de vertegenwoordiging van de coöperatie binnen Zorgverzekeraars Nederland (ZN).
Bontje kwam in 2007, een jaar na de introductie van de nieuwe Zorgverzekeringwet, bij het toenmalige VGZ binnen. Hij is nog tot 1 januari 2013 vicevoorzitter van ZN, waar hij tot zijn aantreden bij VGZ directeur was. Hij werd hiertoe in 2010 voor twee jaar benoemd. Bontje gaat verder als zelfstandig adviseur. “Na enkele jaren besturen kijk ik er naar uit om me weer echt met de inhoud bezig te houden.” Ook blijft hij na 1 april nog enige tijd aan  VGZ verbonden als adviseur om enkele projecten af te ronden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.