nieuws

Legal & General biedt Wft-module pensioen aan

Archief

Legal & General gaat de Wft-module pensioenverzekering aanbieden, in samenwerking met Akkermans & Partners (Oysterwyck Hogeschool). De opleiding maakt onderdeel uit van het PensioenAdviesProgramma voor intermediairs die het Prisma Pensioen van de Hilversumse verzekeraar adviseren.

Legal & General biedt Wft-module pensioen aan

Het gaat om een negendaagse opleiding die start op 6 maart. Inclusief examen en examengarantie (driemaal examen doen en begeleiding richting nieuw examen) betalen deelnemers € 2.500. Directeur Arno Dolders: "Wij vinden het belangrijk dat alleen vakbekwame financiële dienstverleners ons nieuwe pensioenproduct kunnen aanbieden. Nu van de financieel adviseurs ook een nieuwe vakopleiding wordt gevraagd, vinden wij het niet meer dan vanzelfsprekend dat wij dit voor hen organiseren. Uiteraard dienen de deelnemers deze kosten zelf te betalen", voorkomt Dolders de schijn van een 'cadeautje' aan het intermediair.
Dolders vindt het "volstrekt logisch dat wij als aanbieder kritisch zijn op het met ons samenwerkende intermediair". "Dat is niet alleen in het belang van onze klanten, maar ook in het algemeen belang voor het vertrouwen in de financiële sector", zegt hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.