nieuws

Coen van Ham bestuursvoorzitter Noordeloos Groep

Archief

Coen van Ham (46) is de nieuwe bestuursvoorzitter van de Noordeloos Groep. Naast Van Ham zijn ook Anne Bergsma (Assurantiebedrijf Froonacker) en Bob Veldhuis (Veldhuis Advies) tot het bestuur toegetreden. De 12 leden kozen Van Ham als opvolger van Kees Boer, die sinds de oprichting begin 2010 het voorzitterschap heeft vervuld.

Coen van Ham bestuursvoorzitter Noordeloos Groep

Met deze benoemingen bestaat het bestuur van de Noordeloos Groep nu uit Coen van Ham, Anne Bergsma, Sander Groenendijk (Benevia), Eric Lacroix (Offermans Joosten Groep) en Bob Veldhuis. Coen van Ham is directeur van Kettlitz Wulfse Verzekeringen in Nieuwegein.
De bestuurlijke focus van de Noordeloos Groep zal dit jaar voornamelijk zijn gericht op de verdere uitrol van NLG Pensioenservices, beslissingen over een gezamenlijk ICT-platform en de realisatie van een brede gezamenlijke inkoop van verzekeringsproducten en -diensten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.