nieuws

BeneVia neemt Van Rijn & Vaessen over

Archief

BeneVia Verzekeringen uit Heinenoord heeft per 1 januari 2012 de portefeuille overgenomen van assurantiekantoor Van Rijn & Vaessen uit Poortugaal. Verder komen er per deze datum een aantal kleinere portefeuilles over naar BeneVia van kantoren die aangesloten waren bij het zusterbedrijf Heinenoord Assuradeuren.

BeneVia neemt Van Rijn & Vaessen over

"In totaal komt er door deze transacties € 200.000 doorlopende provisie over naar BeneVia", meldt directeur Arie van den Berg. De aangekochte portefeuilles zullen vanuit het hoofdkantoor in Heinenoord bediend gaan worden.
Daarnaast is per 1 januari Jean Louis Michielse toegetreden als vennoot bij BeneVia Sliedrecht. Michielse brengt hiertoe zijn eigen portefeuille in bij het BeneVia kantoor. "Voor de toekomst blijft BeneVia op zoek naar mogelijkheden die de regionale positie, in het Rijnmond gebied en de Drechtsteden, kunnen versterken", aldus Van den Berg. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.