nieuws

Amsterdamse Viisi groeit met 200 relaties

Archief

Het Amsterdamse Viisi, een financieel advieskantoor dat zich richt op academici, ondernemers en expats, heeft de portefeuille van Personal Finance Amsterdam overgenomen. Het betreft zo’n 200 relaties, voornamelijk uit Amsterdam, met inkomens vanaf twee keer modaal.

Amsterdamse Viisi groeit met 200 relaties

Frank Tukker, partner/adviseur bij  Viisi (rechts op de foto) noemt de overname een vervolgstap in het proces van schaalvergroting. Viisi, gestart in januari 2011, heeft nu bijna 1.200 relaties in de boeken. De cliënten van Personal Finance zullen in de komende maanden door een van de vijf financieel adviseurs worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
Jeroen de Vries, voormalig eigenaar en oprichter van Personal Finance Amsterdam (links op de foto) wil zich door de overdracht volledig kunnen concentreren op zijn bedrijf Allington Real Estate Advisors.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.