nieuws

Aegon-manager krijgt dagelijkse leiding Aplaza

Archief

Marco Hendrickx (45), voormalig manager e-business bij Aegon, treedt per 1 februari aan als directeur van Aplaza. Hij heeft de opdracht het transactieplatform voor de verzekeringsbranche verder te professionaliseren.

Aegon-manager krijgt dagelijkse leiding Aplaza

Hendrickx neemt de dagelijkse leiding bij Aplaza over van Fred Lingg (Unit4) en Roel van Dijk (Anva). Als directeur zal hij het gebruik van het platform door zowel verzekeraars als intermediairs stimuleren en zorgen dat naast aandeelhouders Unit4 en Anva meerdere systeemhuizen zich aansluiten.

Lingg en Van Dijk laten weten alle vertrouwen te hebben in hun opvolger, die zich fulltime met de club zal bezighouden. “Voor de verdere doorgroei en ontwikkeling is het goed dat Aplaza professionaliseert.” Zo zal de komst van Hendrickx “een extra effect” moeten hebben op de samenwerking met Meetingpoint, het online transactieplatform opgericht door verzekeraars.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.