nieuws

ZLM druk met verwerking hagelschades

Archief

Op de schadeafdeling van ZLM in Goes worden alle zeilen bijgezet voor de verwerking van de schademeldingen die binnenstromen naar aanleiding van het noodweer van afgelopen zaterdag. “De teller staat nu op 1.100 motorrijtuigschades en 300 schades aan woonhuizen”, meldt het afdelingshoofd Schade Edwin Goetheer. “Het schadebedrag is nu opgelopen tot zo’n € 2 mln.”

ZLM druk met verwerking hagelschades

De telefonische bezetting van de alarmcentrale bij ZLM is verdubbeld en mensen wordt aangeraden om schades zo veel mogelijk te melden via internet. "We zijn vanmorgen allemaal om 7.00 uur begonnen en ook zondag was het heel druk met meldingen", aldus Goetheer, die een sterke concentratie ziet van schades in de regio Terneuzen. Daar vielen zaterdagavond hagelstenen ter grootte van pingpongballen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.