nieuws

Yarden komt met op intermediair gerichte UitvaartNaarWens-polis

Archief

Yarden komt met een nieuw uitvaartproduct dat volgens de organisatie speciaal voor het intermediair is ontwikkeld: de UitvaartNaarWens-verzekering

Het is een naturasommenpolis die door een "aantrekkelijke premiestelling sterk concurrerend is ten opzichte van andere aanbieders", aldus Yarden. Yarden heeft gekozen voor een provisievariant en een nettoproductvariant. "De provisievariant is belangrijk om de toegankelijkheid en betaalbaarheid van een uitvaartpolis voor minder draagkrachtige consumenten te borgen", aldus Yarden. De nieuwe polis heeft verder een sekseneutraal tarief dat vanaf 21 december 2012 verplicht is en biedt de consument verder een ruime keuze in looptijden, een eenvoudige medische acceptatie en veel keuzevrijheid, stelt de uitvaartorganisatie. Bij Yarden hebben negenhonderd intermediairbedrijven een rechtstreekse aanstelling; daarnaast worden ook nog via DAK (tweeduizend aangesloten kantoren) polissen gesloten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.