nieuws

Wansink krijgt VPV Rotterdam-prijs

Archief

De VPV Rotterdam-prijs is dit jaar uitgereikt aan professor Verzekeringsrecht Han Wansink. De commissie, belast met de selectie van de prijs, roemt Wansink vanwege zijn belangrijke bijdrage aan het verzekeringsvak, met name op het gebied van aansprakelijkheid.

Wansink krijgt VPV Rotterdam-prijs

"Han schreef artikelen en boeken over dit onderwerp die in de verzekeringspraktijk van grote waarde zijn. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het verzekeringsarchief", aldus het commissierapport.
De Vereniging van Personen werkzaam in het Verzekeringsbedrijf (VPV) Rotterdam reikt jaarlijks de prijs uit aan personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de sector. De prijs bestaat uit een wisselbeker en een bedrag van € 1.000, te schenken aan een goed doel.
Wansink heeft ervoor gekozen de € 1.000 ten goede te laten komen aan Stichting Elisabeth Huis. Deze stichting hoort bij de Daniel den Hoed-kliniek in Rotterdam en valt onder de prof. dr. P.C. Levendag afdeling Radiotherapie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.