nieuws

Volmacht Reaal voor nieuw DGA

Archief

Reaal heeft een volmacht verleend aan DGA Verzekeringen, een onderdeel van DGA Financieel Adviseurs in Den Haag en De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs in Vlissingen. Beide kantoren worden geleid door respectievelijk Jeroen van Lunen en Arjan de Graaf .     

Volmacht Reaal voor nieuw DGA

Zij werken samen in DGA Verzekeringen, waarvoor Reaal tweede volmachtgever is. Eerder werd een volmacht verkregen van Nationale-Nederlanden. DGA Verzekeringen bemiddelt in hypotheken, kredieten en pensioenen, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. In totaal hebben beide bedrijven ruim dertig mensen in dienst.
DGA opereerde vóór de verkoop aan DSB vanuit Middelburg – na het faillissement ging de portefeuille over naar Geldshop – en maakt nu vanuit Vlissingen een nieuwe start. "Wij kijken of wij via de volmachten onze backoffice beter kunnen benutten en zijn onlangs ook gestart met een nieuwe consumptief kredietportefeuille", aldus Arjan de Graaf.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.