nieuws

Veldsink Adviesgroep koopt Bekx (Mierlo)

Archief

Veldsink Adviesgroep heeft Bekx Assurantiën in Mierlo overgenomen. “Wij gaan Bekx samenvoegen met ons kantoor in Mierlo”, zegt directeur Jan Veldsink. “Bekx past uitstekend in onze filosofie: lokale vestigingen dicht bij de klant, die kunnen profiteren van de mogelijkheden van het moederbedrijf.”

Veldsink Adviesgroep koopt Bekx (Mierlo)

Het kantoor Bekx bestaat veertig jaar en richt zich vooral op particulieren en het mkb. De portefeuille telt 3.250 relaties en 14.500 polissen; het daarmee gemoeide omzetbelang is op jaarbasis circa € 1,7 mln. "De verkoop was het initiatief van de beide ondernemers Lucy en Joan Bekx, die het bedrijf indertijd overnamen van hun vader", aldus Veldsink.
De twaalf medewerkers van Bekx treden in dienst van Veldsink Adviesgroep en blijven vanuit Mierlo werken. Het kantoor zal worden geleid door Joan Bekx en Martin Pijls van Veldsink en gaat opereren onder de naam Veldsink-Bekx Adviesgroep.
Moederbedrijf Veldsink Adviesgroep in Nuenen omzet samen met serviceprovider VCN 130 medewerkers en had in 2010 een omzet van € 8,3 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.