nieuws

Toets vóór complex product is ‘betutteling’

Archief

Strijd der seksen

Het meest bekeken bericht van de laatste veertien dagen had toch weer Cinjee Advies in de hoofdrol: 'Tussenpersoon trekt kort geding tegen curator Cinjee in'. De top 5 van meest gelezen berichten wordt verder gevormd door de artikelen: 'Sekseverschillen blijken groot bij financieel advies', 'Assurantie-inkomsten Rabobank lopen sterk terug' en 'OneforOne ook in verzekeringen'. De strijd der seksen lokte uiteraard de nodige reacties uit. "Aan goed adviseren gaat goed luisteren vooraf en daar zijn vrouwen gemiddeld beter in dan mannen", is een verwacht argument. Ene 'Truus' wijst overigens op "onze vrienden van Radar, die hier gelijk weer over berichten en – erg irritant – gelijk weer links erbij zetten naar voorgaande (o zo subtiel geschreven) artikelen".

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.