nieuws

Steenpoorte promoveert weg van Reaal

Archief

Dick Okhuijsen zal vanaf 1 november op ad-interimbasis het directievoorzitterschap van Reaal op zich nemen. Hij vult tijdelijk de vacature die is ontstaan door Wim Henk Steenpoorte te benoemen tot lid van de raad van bestuur van SNS Reaal; hij is daar sinds twee weken Chief Technology Officer.

Steenpoorte promoveert weg van Reaal

De 46-jarige Okhuijsen zit in diezelfde raad van bestuur als Chief Operations Officer en is in die hoedanigheid al langer verantwoordelijk voor de bedrijfsonderdelen SNS Bank, SNS Asset Management en de verzekeraars Reaal en Zwitserleven. Hij kwam het concern eind 2009 binnen, na een carrière binnen Nationale-Nederlanden en ING Groep. Okhuijsen is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).
De één jaar oudere Steenpoorte werkt sinds 2000 bij SNS Reaal; vanaf 2006 maakte hij deel uit van de Reaal-directie, sinds 2009 als voorzitter.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.