nieuws

Starters

Archief

Hoogmoed Pensioenadvies (Oud-Beijerland)

Naast pensioenconsultancy richt Harry Hoogmoed zich op assurantiën, financieringen, bancaire producten en hypotheken. Hoogmoed werkte eerder als directeur bij SAA Rombouts & Drechtstad en als bedrijfsadviseur bij Hol-landsch Assurantie Kantoor. De AFM-vergunning is inmiddels afgegeven.
 
Schipper Financiële Diensten (Maassluis)
Aad Schipper heeft Schipper Financiële Diensten ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De 54-jarige Schipper adviseert en bemiddelt in verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen. De vergunning van de AFM heeft hij inmiddels in bezit.
 
Verzekeringskantoor Hans Smit (Leeuwarden)
In Leeuwarden is Hans Smit gestart met het gelijknamige verzekeringskantoor. Naast advies en bemiddeling van schade- en levensverzekeringen geeft Smit (41) advies op het gebied van verzuim- en inkomensmanagement. De vergunning van de AFM heeft Smit inmiddels op zak.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.