nieuws

Rijvers nieuwe directeur DAK

Archief

Tim Rijvers (38) is de nieuwe algemeen directeur van intermediairscollectief DAK in De Meern.

 

Hij volgt in die functie Tim Schoonbergen op, die begin dit jaar directeur werd van Nedasco. Rijvers is sinds 2001 werkzaam voor DAK en was sinds 2007 adjunct-directeur. Na het vertrek van Schoonbergen fungeerde hij als interim-directeur.

 

Voor zowel het bestuur als voor Tim Rijvers heeft het zelfstandig vervangen van de algemeen directeur op interim-basis in de afgelopen vijf maanden de doorslag gegeven om definitief de invulling van de functie te formaliseren, aldus DAK.

 

"Na het vertrek van Tim Schoonbergen heeft de raad van bestuur intensief gezocht naar een bekwame opvolger. Daarbij hebben we gekeken naar zowel externe als interne kandidaten. We zijn heel tevreden dat we binnen afzienbare termijn, en nog wel uit eigen kring, een nieuwe algemeen directeur konden benoemen", aldus bestuursvoorzitter Geert Hendrikx van DAK.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.